KentekenplatenWat betekent dit voor u?

Wanneer u beschikt over een (land)bouwvoertuig moet u per 1 januari 2022 ook beschikken over een kentekenbewijs voor dit voertuig. Dit geldt voor alle voertuigen die op de openbare weg rijden én een maximale constructiesnelheid hebben van 6 km/h of meer.

Op 1 januari 2021 is de conversieperiode van start gegaan en heeft u een jaar de gelegenheid om uw (land)bouwvoertuigen te registreren. Tijdens deze periode kunt u voor een gereduceerd tarief (€18,- per voertuig) registreren. Registreren van voertuigen kan door de gegevens van uw voertuig door te geven aan de RDW. U kunt inloggen via e-Erkenning of DigiD. Zie ook de website van de RDW. Hier vindt u ook de regels, uitzonderingen en voorwaarden voor registratie. 

Helaas kunnen wij het registreren niet voor u verzorgen, dat hadden wij graag voor u gedaan. Wanneer u het kentekenbewijs ontvangen hebt, kunnen wij wel uw kentekenplaat naar wens verzorgen. 

Wanneer er vragen zijn over de registratie, kentekenplaten of andere zaken dan kunt u contact opnemen met              (085) 3038 940 en kies voor administratie.


blijf op de hoogte! volg ons op