de beste merken in huis! 

CLAAS

Claas begon in 1913 in Westfalen(DL). August Claas werkte met zijn broers Franz en Theo samen. Ze constateerden dat er behoefte was aan een mechanische schovenbinder en zo ontstonden de eerste Claas machines.

Na inlijving van Renault in 2003 heeft Claas zich sterk uitgebreid. Vanaf 2006 produceert Claas zelf ontwikkelde tractormodellen. Het leveringsgamma van Claas omvat ondertussen tractoren, maaidorsers, veldhakselaars, voederwinnings-machines, wielladers, telescoopladers, grootpakpersen en ronde balen persen.  

DEWULF 

Dewulf biedt met diverse zeefbandrooiers en klembandrooiers een breed aanbod aan producten voor ieder landbouwbedrijf. Dewulf kenmerkt zich door rubuustheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zelfrijdend of getrokken, van een tot 4 rijen en met bunker of elevator. 

Daarnaast biedt dewulf een breed gamma aan machines op gebied van grondbewerkingstechniekpoottechniek, inschuurtechniek en sorteertechniek 

FERBO

Ferbo beregeningshaspels zijn al tientallen jaren een begrip in Nederland. Ferbo machines onderscheiden zich in kwaliteit, robuuste bouw, lange levensduur en een interessante prijsstelling.

AMAZONE/SCHMOTZER

Amazone ontwikkeld en produceert machines met innovatieve landbouwtechnologie met een hoge kwaliteitsstandaard. Amazone houd rekening met moderne en economische akkerbouwsystemen. Op deze manier dragen deze machines bij aan het succes van onze klanten in de sectoren grondbewerking, zaaitechnologie, bemesting en gewasbescherming.

De Schmotzer schoffelmachine is een toonaangevend product in de sector. In combinatie met camera- en stuursystemen is het mogelijk om een grote capaciteit te bereiken tegen lagere kosten per hectare dan voorheen.

VGM

Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor de landbouw als ook voor grondverzet en wegenbouw. VGM staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid en denkt graag mee met uw specifieke wensen. 

BRESTON

Bij Breston bent u op het juiste adres voor complete inschuurlijnen, transportbanden, installaties en meer. Vanaf 1938 richtte Joost Abresch senior zich op de fabricage van transportwerktuigen en installaties voor de landbouw en industrie. Breston machines worden momenteel wereldwijd ingezet in de industrie, scheepvaart en landbouw. Breston staat voor degelijkheid, bedrijfszekerheid en efficiëntie. 

TRIMBLE

Vantage Agrometius, de importeur van Trimble, is gespecialiseerd in precisielandbouw en heeft jarenlange ervaring met GPS-besturing als basis. Trimble levert merkonafhankelijke oplossingen waardoor u niet gebonden bent aan één trekker- of machinemerk.


KUHN / BERGMANN

Reesink Agri, sinds 1954 importeur van Kuhn, streeft naar een mooie, gezonde en duurzame wereld. Door de verschillende merken is Reesink Agri inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de agribusiness. Als distributeur is Reesink Agri ondersteunend voor de dealers en fabrikanten. Vanaf 2008 maakt ook Bergmann onderdeel uit van het leveringsprogramma. Vooral op het gebied van strooitechniek van vaste mest heeft Bergmann een naam hoog te houden. Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van landbouwmachines en voertuigen is Bergmann een betrouwbare partner voor landbouwbedrijven. 

Siloking

Siloking innovatieve voertechniek staat voor betrouwbaarheid en comfort. De doelstelling van Siloking is als volgt; 'Structuur behouden, lang en kort maar ook droog en vochtig product exact mengen en aansluitend gelijkmatig doseren'. Het productgamma omvat getrokken en zelfrijdende voermengwagens alsook zelfladende mengwagens en stationaire installaties.

Bekijk onderstaande videos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
blijf op de hoogte! volg ons op