de beste merken in huis! 

CLAAS

Claas begon in 1913 in Westfalen(DL). August Claas werkte met zijn broers Franz en Theo samen. Ze constateerden dat er behoefte was aan een mechanische schovenbinder en zo ontstonden de eerste Claas machines.

Na inlijving van Renault in 2003 heeft Claas zich sterk uitgebreid. Vanaf 2006 produceert Claas zelf ontwikkelde tractormodellen. Het leveringsgamma van Claas omvat ondertussen tractoren, maaidorsers, veldhakselaars, voederwinnings-machines, wielladers, telescoopladers, grootpakpersen en ronde balen persen.  

DEWULF 

Dewulf biedt met diverse zeefbandrooiers en klembandrooiers een breed aanbod aan producten voor ieder landbouwbedrijf. Dewulf kenmerkt zich door rubuustheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zelfrijdend of getrokken, van een tot 4 rijen en met bunker of elevator. 

VGM

Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor de landbouw alsook voor grondverzet en wegenbouw. VGM staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid en denkt graag mee met uw specifieke wensen. 

BRESTON

Bij Breston bent u op het juiste adres voor complete inschuurlijnen, transportbanden, installaties en meer. Vanaf 1938 richtte Joost Abresch senior zich op de fabricage van transportwerktuigen en installaties voor de landbouw en industrie. Breston machines worden momenteel wereldwijd ingezet in de industrie, scheepvaart en landbouw. Breston staat voor degelijkheid, bedrijfszekerheid en efficiëntie. 

FERBO

Ferbo beregeningshaspels zijn al tientallen jaren een begrip in Nederland. Ferbo machines onderscheiden zich in kwaliteit, robuuste bouw, lange levensduur en een interessante prijsstelling.

KUHN / RAUCH / BERGMANN

Reesink Agri, sinds 1954 importeur van Kuhn en sinds 1985 importeur van Rauch, streeft naar een mooie, gezonde en duurzame wereld. Door de verschillende merken is Reesink Agri inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de agribusiness. Als distributeur is Reesink Agri ondersteunend voor de dealers en fabrikanten. 

TRIMBLE

Vantage Agrometius, de importeur van Trimble, is gespecialiseerd in precisielandbouw en heeft jarenlange ervaring met GPS-besturing als basis. Wij leveren merkonafhankelijke oplossingen waardoor u niet gebonden bent aan één trekker- of machinemerk.


AMAZONE

Ontwikkelaar en producent van innovatieve landbouwtechnologie met een hoge kwaliteitsstandaard, rekening houdend met moderne en economische akkerbouwsystemen. Op deze manier dragen wij bij aan het succes van onze klanten in de sectoren grondbewerking, zaaitechnologie, bemesting en gewasbescherming.

 
 
 
 
blijf op de hoogte! volg ons op